Ezt készítsd türkíz színű harisnyából

A július színeként most a türkízt jelöltük meg, mely egy kék-zöld keverék árnyalat, ami mindkét szín tulajdonságát magában foglalja. Egyaránt nyugtató, akár a kék, és harmóniát teremt, akár a zöld. Kinek egy drágakő, kinek a Karib-tenger, kinek egy harisnyavirág jut róla eszébe.. egy biztos: feltűnő és izgalmas!

Korábban már írtunk Nektek a lila, kék, fehér, rózsaszín és zöld színről – melyekhez a nevükre kattintva ugorhattok -, most pedig folytatjuk a sort ezzel a csodaszép árnyalattal.

türkíz gerbera

Pár hete megmutattok Nektek, hogy készíthettek könnyedén gerberát harisnyából. Én csodásnak látom ezt a virágot türkíz színben, lehet el is készítem a héten. 🙂

türkíz kála

Na és mit szóltok egy kálához? Nekem még barátkozik vele a szemem, de ki tudja?! Talán pont ez benne a jó, meghökkentő!

türkíz rózsa

Természetesen nem maradhat ki a felsorolásból a rózsa sem. Az alábbi linkre kattintva elérheted a fordított technikával készített, ám mégis egyszerű virágot.

türkíz liliom2

Ha láttám már szépet… na akkor ez a türkíz királyliliom még azt is lekörözi. Mutatjuk, hogy tudod elkészíteni!

türkíz hajdísz

Természetesen ne felejtsük ki a sorból a kiegészítőket sem. Egy kék vagy zöld szemszínhez nagyon jól állhat egy hajpánt, türkíz harisnyából elkészítve. Itt mutatunk egyet!

türkíz hortenzia

Esetleg egy hortenzia? Szerintem nem rossz ötlet.

türkíz dália2

A dália harisnyából való elkészítés után önmagában is mutatós dísszé válik, hát még ebben az árnyalatban elkészítve. Lesd meg itt a megalkotás folyamatát.

türkíz pillangó2

És arra gondoltál, hogy esetleg apró állatkákat, szitakötőt vagy pillangót készíts belőle?

Remélem tudtam egy kis inspirációval szolgálni Nektek. Nézz körbe a blogon, ha ihletet keresel, a kategóriák szerinti bontás sokat segíthet!

Elakadtál? Nem tudod, milyen virágot készíts? Látogasd meg Pinterest oldalunkat!

Nem szeretnél lemaradni az újdonságokról? Új bejegyzés, új technika, új virág?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük