A nagy nyári virágkörkép

 

Van otthon pár harisnyád, de nem tudod, milyen virágra használd fel őket? Ezúttal egy összefoglalót hoztam Neked, mely inspirációul szolgálhat számodra. A nyár számtalan virággal varázsol el minket, nem lesz könnyű választani. ☺

 

pünkösdi szegfű

Kezdeném a sort az épp aktuális, pünkösdi szegfűvel, melyet rózsaszín harisnya felhasználásával + egy kevés kézügyességgel könnyedén elkészíthetsz.

Pünkösdi szegfű-harisnyavirág

 

Kardvirág
Ezzel a virággal is számtalan kertben, parkban találkozhatunk, hiszen igen elterjedt. Nem csoda, hisz a kardvirág roppant gyönyörű.

Így alkoss kardvirágot harisnyából

 

murvafürt
A háromszirmú, mediterrán virág, a murvafürt gondozásától és virágoztatásától sokat tartanak. Erre szuper alternatíva, ha harisnyából készítjük el.

Harisnyavirág-murvafürt

 

királyliliom
A megfelelő technika mellett egy kis festékre is szüksége lesz a királyliliom elkészítéséhez, de ígérem, nem fogod megbánni.

Élethű királyliliom

 

Napraforgó harisnyavirág
Hogy is maradhatna ki a nyári virágok sorából a közismert napraforgó? Én biztos őt készítem el a héten. ☺

Lépésről lépésre – Napraforgó készítése

 

Boldogasszony papucsa
A boldogasszony papucsa nevezetű virággal sajnos a természetben már nem nagyon találkozhatunk, fokozottan védett növénnyé vált folyamatos kipusztulása miatt ☹ Ám ez nem tántorít el minket attól, hogy asztalunkat díszítse. Szigorúan harisnyából!

Boldogasszony papucsa harisnyából

 

lila árvácska harisnyavirág
Hogy mi a jó a harisnyából megalkotott kerti árvácskában? Gyakorlatilag bármilyen színből elkészíthető! Elterjedt megjelenése ellenére ne hagyjuk figyelmen kívül.

Élethű árvácska harisnyából

 

kála harisnyavirág
A csodaszép kálát is megalkothatod egy kevés fehér harisnyából. A belefektetett idő és energia azonnal megtérül, ha elkészült a remekmű.

Fehér kála harisnyavirág

 


Van tradícionálisabb látvány a nyár végén szőlőfürtöktől roskadozó tőkéknél? Külföldön élő rokonoknak, ismerősöknek csodás ajándék válhat belőle.

Szőlőfürt készítése harisnyából

 

pitypang
Nincs otthon a szükséges harisnyából? Sebaj! Fogj egy kevés vastagabb cérnát, és készítsd el belőle az édes kis pitypangot!

Pitypangvirág készítése egyszerűen, cérnából


Figyeld tovább a blogot továbbra is, erre a nyárra is számtalan csodás virággal készülök Neked! ☺

 

Alapanyagra van szükséged? Keresd a Harisnyavirág webáruházat!

Elakadtál? Nem tudod, milyen virágot készíts? Látogasd meg Pinterest oldalunkat!

 

Nem szeretnél lemaradni az újdonságokról? Új bejegyzés, új technika, új virág?

Nemcsak, hogy mindig megkapod az újdonságokat, de még EXKLUZÍV LEÍRÁSOKAT , tippeket & trükköket is küldünk. Iratkozz fel a következő űrlap kitöltésével!

[mc4wp_form id=”1444″]

Szólj hozzá!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük