A nagy nyári virágkörkép

Van otthon pár harisnyád, de nem tudod, milyen virágra használd fel őket? Ezúttal egy összefoglalót hoztam Neked, mely inspirációul szolgálhat számodra. A nyár számtalan virággal varázsol el minket, nem lesz könnyű választani. ☺

pünkösdi szegfű

Kezdeném a sort az épp aktuális, pünkösdi szegfűvel, melyet rózsaszín harisnya felhasználásával + egy kevés kézügyességgel könnyedén elkészíthetsz.

Pünkösdi szegfű-harisnyavirág

Kardvirág
Ezzel a virággal is számtalan kertben, parkban találkozhatunk, hiszen igen elterjedt. Nem csoda, hisz a kardvirág roppant gyönyörű.

Így alkoss kardvirágot harisnyából

murvafürt
A háromszirmú, mediterrán virág, a murvafürt gondozásától és virágoztatásától sokat tartanak. Erre szuper alternatíva, ha harisnyából készítjük el.

Harisnyavirág-murvafürt

királyliliom
A megfelelő technika mellett egy kis festékre is szüksége lesz a királyliliom elkészítéséhez, de ígérem, nem fogod megbánni.

Élethű királyliliom

Napraforgó harisnyavirág
Hogy is maradhatna ki a nyári virágok sorából a közismert napraforgó? Én biztos őt készítem el a héten. ☺

Lépésről lépésre – Napraforgó készítése

Boldogasszony papucsa
A boldogasszony papucsa nevezetű virággal sajnos a természetben már nem nagyon találkozhatunk, fokozottan védett növénnyé vált folyamatos kipusztulása miatt ☹ Ám ez nem tántorít el minket attól, hogy asztalunkat díszítse. Szigorúan harisnyából!

Boldogasszony papucsa harisnyából

lila árvácska harisnyavirág
Hogy mi a jó a harisnyából megalkotott kerti árvácskában? Gyakorlatilag bármilyen színből elkészíthető! Elterjedt megjelenése ellenére ne hagyjuk figyelmen kívül.

Élethű árvácska harisnyából

kála harisnyavirág
A csodaszép kálát is megalkothatod egy kevés fehér harisnyából. A belefektetett idő és energia azonnal megtérül, ha elkészült a remekmű.

Fehér kála harisnyavirág


Van tradícionálisabb látvány a nyár végén szőlőfürtöktől roskadozó tőkéknél? Külföldön élő rokonoknak, ismerősöknek csodás ajándék válhat belőle.

Szőlőfürt készítése harisnyából

pitypang
Nincs otthon a szükséges harisnyából? Sebaj! Fogj egy kevés vastagabb cérnát, és készítsd el belőle az édes kis pitypangot!

Pitypangvirág készítése egyszerűen, cérnából


Figyeld tovább a blogot továbbra is, erre a nyárra is számtalan csodás virággal készülök Neked! ☺

Elakadtál? Nem tudod, milyen virágot készíts? Látogasd meg Pinterest oldalunkat!

Nem szeretnél lemaradni az újdonságokról? Új bejegyzés, új technika, új virág?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük