Alapanyagok helyettesítése

Nehézségi szint:    

A harisnyavirággal ismerkedők számára gyakran félelmetesen körülményesnek és költségesnek tűnhet egy kezdőcsomag beszerzése. Főképp azért, mert nem biztosak benne, hogy van elég kézügyességük ehhez a kreatív alkotáshoz. (Ami egyébként sokszori nekifutásra általában megcáfolódik. 🙂

Emellett a rutinos harisnyavirágosok is gyakran megfeledkezhetnek készletük aktuális állapotáról, és épp egy virág megalkotása közepén fedezik fel, hogy 1-1 szükséges alapanyag nincs meg hozzá. Ha nincs idő rendelni, vagy bevásárolni, gyors “tűzoltásra” van szükség.

Ezekben nyújt segítséget a mai blogbejegyzésünk.

Harisnya
Nem szükséges elsőre speciális, harisnyavirágozásra gyártott anyagot vásárolni. Gyakorláshoz, teszteléshez tökéletes a használt, esetleg felszaladt, szakadt harisnya, vagy bármilyen gyermek, lányka harisnya is. Ezek igény szerint krepp papírral festhetőek.

Bibe
Alapjaként vehetünk egy tetszőleges vékony drótot vagy egy fülpiszkálót, mely végét körömlakkba mártjuk,viaszba merítjük,
vagy gyöngyöt húzunk rá.
Ízlés szerint teljes egészében be is festhetjük.

Sablon
Segítségedre lehet gyakorlatilag minden kisebb, kerek formájú tárgy.
Ezek lehetnek:

kupakok,
sprays flakonok,
körömlakkosüveg,
gyógyszeres üvegcsék,
fiolák,
csészék.

A harisnyavirágos drótok helyettesítését nem szívesen ajánljuk, mivel más drótok általában nem formázhatóak megfelelően és nem kínálják az ideális tartást a harisnyavirág szirmainak és szárának.

Feliratkozáshoz kérlek töltsd ki az alábbi adatokat
Ingyenes hírlevél
Megrendelés után ellenőrizd az emailedet, nézd meg a spam mappát is!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük