Alapanyagok, kellékek 1. – A harisnya

Nehézségi szint:    

Egy ideje nézegeted a szebbnél szebb tartós virágokról, a harisnyavirágokról készült fényképeket,de végre elhatároztad magad, hogy te is készítesz egyet? Gratulálok, üdvözöllek a harisnyavirágosok népes táborában 🙂

Jó,jó,de hogy csináljam? Milyen alapanyagokat használjak? Melyik a legjobb? Milyen harisnyát, drótot, milyen eszközöket használjak? Egyáltalán hogy kezdjek neki?

Ezzel a mini sorozattal betekinthetsz a harisnyavirág készítés “rejtelmeibe”. Tarts velem ma a harisnyák világába!

Több lehetőségünk van, amikor kiválasztjuk, hogy milyen harisnyából szeretnénk virágot készíteni,

Felhasználhatod a kidobásra szánt harisnyáidat, amiből lássuk be, mindig sok van. Egy felszaladt szem, egy pici lyuk, és máris megy a szemétbe. Eddig! Most szebbnél szebb tartós harisnya virágokat készíthetsz belőle.

Készíthetjük a virágokat színes harisnyákból, amit például a piacon vásároltunk. Elég sok színt találhatunk, könnyen összehozhatunk egy szép színes virágcsokrot.

És természetesen a harisnyavirág készítéséhez vásárolhatunk direkt erre a célra gyártott harisnyákat, a szivárvány minden és egyszerre 2-3 színében is,

Ha kedvet érzel egy kis festegetéshez, a harisnyát magad is festheted. Erről ebben a bejegyzésben olvashatsz részletesen.

Elakadtál? Nem tudod, milyen virágot készíts? Látogasd meg Pinterest oldalunkat!

Gyere a Harisnyavirág készítők Facebook csoportunkba, ahol bátran felteheted a kérdéseidet.

Nem szeretnél lemaradni az újdonságokról? Új bejegyzés, új technika, új virág? Akkor iratkozz fel a blogértesítőre, hogy elsőként értesülj az újságokról!

4 thoughts on “Alapanyagok, kellékek 1. – A harisnya

  1. Szia szeretnék én is készíteni ilyen szép virágokat de nem tudom hogy hol lehetne rendelni hozzà alapanyagot. Jo lenne ha segítenél ebben nekem előre is köszönöm…

    1. Elnézést kérek szeretnék rendelni de nem tudom ,hogyan működik sehol nem találok leírást.

  2. Szia!
    Szeretnék csinálni harisnya virágokat, de nem tudom hogyan lehet alapanyagot rendelni. A segítségedet kérem.
    Üdv.: Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük