Különleges színátmenetek

Nagy örömmel látjuk, hogy egyre többen próbálkoztok a többszínű harisnyavirágok megalkotásával. Ne féljetek a különleges, színátmenetes harisnyákat használni, hiszen ezekkel az alapanyagokkal csodás dekorációkat lehet elkészíteni! 🙂 A mai blogcikkünk a különféle színkombinációk bemutatásával inspirációt nyújthat az alkotáshoz.

Nyugodtan hagyjátok el a komfortzónátokat, próbálkozzatok bátran a különböző, kontrasztos árnyalatok együttes használatával – így születnek meg a valóban egyedi harisnyavirágok! 🙂

színátmenet

színátmenet

A vanília lágysága az élénk lilával, rózsaszínnel vagy ciklámennel kombinálva igazán különleges külsőt kölcsönözhet a dekorációdnak.

színátmenetszínátmenet

Ha viszont bevállalnál egy kicsit erősebb kontrasztot, próbáld ki a citromsárgát tartalmazó harisnyákat. Fehérrel és naranccsal, élénknaranccsal, pirossal és pinkkel kombináld verzióit.

színátmenet színátmenet színátmenet

Sokak kedvence a kék színű harisnya – ezúttal próbáljátok ki a fehérrel kever variációját!

színátmenet színátmenet

A lila is gyakran előforduló árnyalat a harisnyavirág-készítő kezében. Fehér színnel kombinálva tompítható, lágyítható a végeredmény. Válaszd a pasztell vagy az élénk árnyalatot, kedved szerint!

színátmenet színátmenetszínátmenet

Talán a leggyakrabban mégis a rózsaszínnel, és annak különböző árnyalataival találkozik az ember. Ezeket is keverheted fehérrel, így játékos hatást kölcsönözhetsz virágaidnak. Kombináld a fehéret babarózsaszínnel, pinkkel, ciklámennel vagy élénklilával.

színátmenetszínátmenet

A bevállalósabbak elővehetik a feketét tartalmazó harisnyákat – ezek felhasználásával biztosan utánozhatatlan harisnyavirágok készülnek. Pirossal és ciklámennel is igazán jól mutat.

színátmenet színátmenet

Azok a kreatív kézműveseknek pedig, akik szeretnének sötét árnyalatokat használni, ám kicsit tompább formában, nyugodt szívvel ajánlom a sárga-barna harisnyát!

színátmenetszínátmenet

Végezetül pedig szeretném még felhívni a figyelmeteket a zöld színre – melyet mint korábban írtam, nem csak levelek elkészítéséhez ajánlott használni. Használd keverve világos vagy sötét árnyalatban fehérrel, pirossal vagy sárgával!

Elakadtál? Nem tudod, milyen virágot készíts? Látogasd meg Pinterest oldalunkat!

Nem szeretnél lemaradni az újdonságokról? Új bejegyzés, új technika, új virág?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük