Függeszd a harisnyát

 

Megfordult már a fejedben, hogy ne egy vázába állítsd vagy egy tálba tedd a harisnyából elkészített dekorációdat? Vágysz valami igazán másra, valami teljesen újra? Gondoltál arra, hogy másképp helyezd el a helyiségekben alkotásaidat?

Szeretnék most Nektek egy olyan variációt megmutatni, ami új kapukat nyit meg a harinyavirágok készítése terén.

Mi lenne, ha most a falra lógatnád műveidet?

 

Itt van például ez a függődísz, amelyhez csak a legalapvetőbb harisnyavirágos kellékekre van szükséged: drótra, harisnyára és szártakaróra. Remek átvezetője lehet a falon sorakozó családi képeknek. Neked tetsző formában és színben készítheted el, hogy tökéletesen személyre szabd.

 

Egy pár csokor porzóval és csillámmal (vagy csillámos harisnyával) kiegészítve ezt a fali dekoriációt is könnyedén elkészítheted. A videót megnézve nekem egyből az ugrott be, hogy milyen jól mutatna a folyósón lévő tükröm köré.

 

Ez az orchidea alapú függődísz már sokkal időigényesebb munkát követel, de megér minden bele fektetett percet. Remek kiegészítőjévé válhat például egy bejárati ajtónak – emellett biztosan senki nem megy el egy “Aztaaa” nélkül.

 

Ebben a videóban a WC papír gurigájának szeleteit használják sziromsablonnak, de mi, ügyes harisnyavirágosok ezt drótból könnyedén megoldjuk, ugye? 🙂

 

A JK Arts lányai megint ügyeskedtek ezzel a harisnyavirágos, díszköves, kartonalapra készített függődísszel.

 

Ezekben a videókban karperecek harisnyával való bevonásával és annak kidíszítésével készülnek a függődíszek – nekem tetszik az ötlet.

 

Itt pedig íme, egy kartonlapra ragasztott harisnyavirág-köteg, ha nem kúszónövényre hajazó díszt szeretnél faladra vagy ajtódra akasztani.

 

Egyébként a fentihez hasonlót korábban már mutattunk be Nektek a blogon. Csak egy kevés madzag + a kézügyességed – máris kész a mutatós ajtódísz.

Köszöntsd a nyarat az ajtódon

 

Egy időben nekem is voltak a falamon papírból készült, édes kis pillangók, és nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egyszer harisnya-lepkék díszítsék.

Egyszerű pillangó 5+1 lépésben

 

Alapanyagra van szükséged? Keresd a Harisnyavirág webáruházat!

Elakadtál? Nem tudod, milyen virágot készíts? Látogasd meg Pinterest oldalunkat!

 

Nem szeretnél lemaradni az újdonságokról? Új bejegyzés, új technika, új virág?

Nemcsak, hogy mindig megkapod az újdonságokat, de még EXKLUZÍV LEÍRÁSOKAT , tippeket & trükköket is küldünk. Iratkozz fel a jobb oldalon található űrlap kitöltésével!

Szólj hozzá!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük