Függeszd a harisnyát

Megfordult már a fejedben, hogy ne egy vázába állítsd vagy egy tálba tedd a harisnyából elkészített dekorációdat? Vágysz valami igazán másra, valami teljesen újra? Gondoltál arra, hogy másképp helyezd el a helyiségekben alkotásaidat?

Szeretnék most Nektek egy olyan variációt megmutatni, ami új kapukat nyit meg a harinyavirágok készítése terén.

Mi lenne, ha most a falra lógatnád műveidet?

Itt van például ez a függődísz, amelyhez csak a legalapvetőbb harisnyavirágos kellékekre van szükséged: drótra, harisnyára és szártakaróra. Remek átvezetője lehet a falon sorakozó családi képeknek. Neked tetsző formában és színben készítheted el, hogy tökéletesen személyre szabd.

Egy pár csokor porzóval és csillámmal (vagy csillámos harisnyával) kiegészítve ezt a fali dekoriációt is könnyedén elkészítheted. A videót megnézve nekem egyből az ugrott be, hogy milyen jól mutatna a folyósón lévő tükröm köré.

Ez az orchidea alapú függődísz már sokkal időigényesebb munkát követel, de megér minden bele fektetett percet. Remek kiegészítőjévé válhat például egy bejárati ajtónak – emellett biztosan senki nem megy el egy “Aztaaa” nélkül.

A JK Arts lányai megint ügyeskedtek ezzel a harisnyavirágos, díszköves, kartonalapra készített függődísszel.

Ezekben a videókban karperecek harisnyával való bevonásával és annak kidíszítésével készülnek a függődíszek – nekem tetszik az ötlet.

Itt pedig íme, egy kartonlapra ragasztott harisnyavirág-köteg, ha nem kúszónövényre hajazó díszt szeretnél faladra vagy ajtódra akasztani.

Egyébként a fentihez hasonlót korábban már mutattunk be Nektek a blogon. Csak egy kevés madzag + a kézügyességed – máris kész a mutatós ajtódísz.

Köszöntsd a nyarat az ajtódon

Egy időben nekem is voltak a falamon papírból készült, édes kis pillangók, és nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egyszer harisnya-lepkék díszítsék.

Egyszerű pillangó 5+1 lépésben

Elakadtál? Nem tudod, milyen virágot készíts? Látogasd meg Pinterest oldalunkat!

Nem szeretnél lemaradni az újdonságokról? Új bejegyzés, új technika, új virág?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük