A rosszkedv ellenszere, a narancssárga

 

Halloween-re való tekintettel az októberi hónap színeként ezt a sötétsárga árnyalatot jelöltük meg.

A narancssárga erőt ad, erősíti az ellenállóképességet, növeli a szellemi aktivitást, Japánban a szeret és boldogság színe, lakásban dekorációként használva pedig harmóniát, jókedvet sugároz.

Ennek a boldogságot árasztó színnek rengeteg árnyalata beszerezhető a webáruházban – ezzel is szeretnénk növelni az alkotókedveteket!

Számtalan virág és egyéb dekoráció nagyszerűen mutat ebben a színben, íme néhány példa:

 

narancs

 

Elsőként szeretném megemlíteni az egyik kedvenc virágomat, a gerberát. Rengeteg színben megvásárolható, a legnépszerűbbek közt szerepel a narancssárga is, érdemes azonban a harisnyából való elkészítésével is megpróbálkozni.

 

narancs

 

 

Írtunk már Nektek leírást a blogon a harisnya-nárcisz megalkotásáról is. Ezt követve, a narancsot citromsárgával kombinálva, mesés végeredményt kaphatsz.

 

 

narancs

 

A pipacsokkal közeli rokonságban álló mákvirágot mindenki ismeri, tartós dekorációt faragni a mintájára viszont csak mi, ügyes harisnyavirágosok tudunk. 🙂

 

 

narancs

 

 

A francia eredetű édesség mellett egy másik, Dél-Afrikában honos “édességet” is a madártej névvel illetnek. A főként narancs színben tündöklő virág mása könnyedén elkészíthető leírásunk segítségével.

 

 

narancs

 

 

Kínában az ősz nyugalmának jelképeként számon tartott krizantém is igazán jól mutat narancssárga színben, érdemes a lent bemutatott harisnyák valamelyikéből elkészíteni.

 

 

narancs

 

A kaliforniai pipacsot, avagy kakukkmákot igénytelen növénynek tartják, mivel bármilyen tápanyagszegény, napsütötte talajban megél. Ez a túlélő növényke könnyedén elkészíthető, és mesésen mutat napsárga vagy narancssárga színben.

 

tűzvirág

 

 

A tűzvirágfa lángoló hatást keltő virágainak elkészítéséhez a piros mellett a narancssárga is szuper megoldás, hát még a két árnyalat kombinálva.

 

narancs

 

 

A dália egy rendkívül sokoldalú növény, rengeteg formában és színben jelenik meg körülöttünk. A webshopban kapható rózsaszín-narancs harisnya épp ideális a képen látható színpompás virág elkészítéséhez.

 

 

narancs

 

 

 

 

Ha már narancssárga szín, akkor természetesen ezzel a névvel jelölt gyümölcsöt is muszáj megemlítenünk. Van egy szuper kis leírásunk, hogy készítsd el harisnyából a narancsfát.

 

 

narancs

 

 

Valóban megérkezett az ősz, ezt mindannyian érezzük. Ha nem szeretnénk, hogy az asztali dekorációnkban megjelenő juharlevelek megfakuljanak, készítsük el harisnyából!

 

 

 

Színátmenetes harisnya felhasználásával meseszép pillangó készülhet, mely harisnyavirágok kiegészítőjeként, vagy önmagában is édes dekorációjává válhat otthonunknak.

 

 

 

narancsnarancsnarancs

És természetesen az elmaradhatatlan tulipánorchidearózsa kombó is fantasztikusan néz ki a narancs különböző árnyalataiban, nemde? 🙂

 

 

Kedvet kaptál?

A webáruházban a narancssárga szín ezer árnyalata áll rendelkezésedre.

Melyik tetszik leginkább? Csak kattints a képre! 🙂

 

narancsnarancsnarancs

narancsnarancsnarancs

narancsnarancsnarancs

 

Elakadtál? Nem tudod, milyen virágot készíts? Látogasd meg Pinterest oldalunkat!

 

Nem szeretnél lemaradni az újdonságokról? Új bejegyzés, új technika, új virág?

Nemcsak, hogy mindig megkapod az újdonságokat, de még EXKLUZÍV LEÍRÁSOKAT , tippeket & trükköket is küldünk. Iratkozz fel a jobb oldalon található űrlap kitöltésével!

Szólj hozzá!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük