Difficulty level not set for this Post

Egy ideje nézegeted a szebbnél szebb tartós virágokról, a harisnyavirágokról készült fényképeket,de végre elhatároztad magad, hogy te is készítesz egyet? Gratulálok, üdvözöllek a harisnyavirágosok népes táborában 🙂

Jó,jó,de hogy csináljam? Milyen alapanyagokat használjak? Melyik a legjobb? Milyen harisnyát, drótot, milyen eszközöket használjak? Egyáltalán hogy kezdjek neki?

Ezzel a mini sorozattal betekinthetsz a harisnyavirág készítés “rejtelmeibe”. Tarts velem ma a harisnyák világába!

Több lehetőségünk van, amikor kiválasztjuk, hogy milyen harisnyából szeretnénk virágot készíteni,

Felhasználhatod a kidobásra szánt harisnyáidat, amiből lássuk be, mindig sok van. Egy felszaladt szem, egy pici lyuk, és máris megy a szemétbe. Eddig! Most szebbnél szebb tartós harisnya virágokat készíthetsz belőle.

Készíthetjük a virágokat színes harisnyákból, amit például a piacon vásároltunk. Elég sok színt találhatunk, könnyen összehozhatunk egy szép színes virágcsokrot.

És természetesen a harisnyavirág készítéséhez vásárolhatunk direkt erre a célra gyártott harisnyákat, a szivárvány minden és egyszerre 2-3 színében is,

Ha kedvet érzel egy kis festegetéshez, a harisnyát magad is festheted. Erről ebben a bejegyzésben olvashatsz részletesen.

 

Alapanyagra van szükséged? Keresd a Harisnyavirág webáruházat!

Elakadtál? Nem tudod, milyen virágot készíts? Látogasd meg Pinterest oldalunkat!

Szeretnéd látni, mit készítenek más virágkészítők? Lájkold a Facebook oldalunkat!

Gyere a Harisnyavirág készítők Facebook csoportunkba, ahol bátran felteheted a kérdéseidet.

Nem szeretnél lemaradni az újdonságokról? Új bejegyzés, új technika, új virág? Akkor iratkozz fel a blogértesítőre, hogy elsőként értesülj az újságokról!

Az adataidat bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-108113/2016

Szólj hozzá!

hozzászólás